hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE
hrVeleučilište studija sigurnosti (VSS)
hr     en
PRIJAVI SE

VSS & SSBM Team-building 2024.

Prošli tjedan, Veleučilište studija sigurnosti (dio SSBM Geneva) organiziralo je nezaboravan team-building događaj, koji je ujedinio zabavu, edukaciju i istraživanje predivne Istre. Bila je to idealna prilika za povezivanje i stvaranje novih iskustava s kolegama.

1. Prezentacije

Dan je započeo prezentacijama koje su podsjetile na najvažnija postignuća Veleučilišta proteklih godina. Stručni timovi su podijelili svoja iskustva i rezultate rada, ističući napredak koji je zajednički postignut. Bilo je motivirajuće vidjeti koliko se toga ostvarilo kroz suradnju i predanost svih zaposlenika.


2. Karting utrka

Nakon ozbiljnijeg dijela programa, vrijeme je bilo za malo adrenalina. Zaposlenici su se okušali u kartingu, gdje su brzina i natjecateljski duh došli do izražaja. Smijeh i uzbuđenje nisu izostali, a prijateljska atmosfera dodatno je učvrstila međusobne odnose među kolegama. Karting je bio pravi hit dana, pružajući kombinaciju zabave i izazova.


3. Izlet u Istru i otvaranje tunela Učka

Team-building ne bi bio potpun bez istraživanja predivne Istre. Zaposlenici su se uputili na putovanje kroz Istru, gdje su uživali u krajoliku i lokalnim znamenitostima. No, vrhunac dana bila je sudjelovanje u svečanom otvaranju druge cijevi tunela Učka, jednog od najvećih infrastrukturnih projekata u Hrvatskoj nakon Pelješkog mosta.


Na kraju dana, svi su se složili da je ovakva kombinacija poslovnih i društvenih aktivnosti ključna za budući uspjeh. S nestrpljenjem iščekujemo nove prilike za druženje, učenje i zajednički napredak!